fbpx
Transport gratuit la comenzi de peste 120 lei

Povestea mea

Afaceri de la zero
Adina Petrescu Ceaiurile Malee
Despre redare videouri Adina Petrescu - Ceaiurile Malee
Testimonial
5/5
Adina Petrescu a creat o gamă de blenduri de ceai, inspirată de o experiență în India, și vrea să intre în magazine cu o băutură îmbuteliată sub brandul Malee.
Ziarul Financiar
Ziarul Financiar
zf.ro

Povestea mea pentru că sunt doar eu, Adina și am o mare pasiune pentru ceaiuri. Aleg să îmi spun povestea într-un mod personal, cu emoție.

Când am descoperit ceaiul? In urmă cu 10 ani, când am gustat pentru prima dată un ceai pur, curat, cu esență, în fascinantele ținuturi ale Indiei și Tibetului , am pătruns astfel într-un tărâm al ceaiurilor de fructe, verde, negru, alb și lista poate continua.

Acolo am învățat ca a bea ceai este o experiență in sine, plină de emoție. Am stat, m-am gândit: „Oare să încerc să aduc în România experiența ceaiului? Să împart această emoție?“ Mi-a luat 10 ani, cu suișuri si coborâșuri, într-un final mi-am făcut curaj și am făcut primul pas.

Am început Malee cu dorința de a schimba modalitatea consumului de ceai, de a simți cu adevărat emoția dintr-o băutura cu o istorie de mii de ani, o dorința de a crea o alternativă sănătoasă de a ne răcori sau de a ne încălzi.

Ceaiurile se pot consuma calde sau reci, cu fructe, blenduri exotice, blenduri pentru vitalitate și energie, blenduri de relaxare, blenduri de emoție.

Blendurile sunt create de către de mine, aleg fiecare ingredient in parte, cu dorința și pasiunea de a crea un ceai special, un ceai care poate crea un moment, o amintire, o legătură. În tot acest proces al creației, am în spate o echipă în Germania, cu o experiență de peste 50 de ani în acest domeniu, având furnizori din întreaga lume. Ei sunt cei care pun ingredientele într-un întreg și dau viață fiecărui ceai în parte.

Vă invit alături de mine într-o aventură, prin care puteți testa câtă emoție se află de fapt într-o “simplă” cană cu ceai!

Cu drag,

Adina