Descriere
Egiptenii consumă ceaiul de hibiscus pentru efectul său diuretic, pentru prevenirea manifestărilor bolilor cardiovasculare sau pentru a scădea temperatura corpului. În Africa, ceaiul de hibiscus este utilizat pentru reducerea simptomelor răcelii, constipației, durerilor in gât și bolilor de ficat.
Fructele goji se folosesc în medicina chineză de mai bine de 2000 de ani, fiind o sursă importantă de micronutrienți, precum minerale și vitamine, fiind o sursă excelentă de antioxidanți.
Acest blend, datorită boabelor de soc, are următoarele beneficii: contribuie la reducerea tensiunii arteriale, ajută la reducerea colesterolului, are efect antiinflamator și antibacterian, are rol de susținere a sistemului imunitar, diuretic, susține sănătatea ficatului.
VALOARE NUTRIȚIONALĂ PER 100 GR
Valoare energetică – 4 kcal/ 17 kj
*Grăsimi – 0,5 g din care acizi saturați – 0,1 g
*Glucide – 1 g din care zaharuri – 1 g
*Proteine – 0,5 g
*Sare – 0,5 g
Alexandra (proprietar verificat) –
Un ceai sanatos , cu gust usor acrisor ! Toata familia il recomanda !